VOORSTELLING SINTERKLAAS

Een voorstelling van Theatergroep 1e Klas:

Wat is er aan de hand met Sinterklaas?

Pietje Petiet komt in paniek bij mevrouw Weetalles Beter. De afgelopen dagen is Sinterklaas zichzelf niet meer. Hij zegt Pietje Paard tegen Pietje Petiet, verwisselt de cadeau’s, slaat rechtsaf als hij linksaf moet; alles gaat verkeerd. Als het zo doorgaat, loopt voor pakjesavond alles in de soep! Mevrouw Weetalles Beter onderzoekt de zaak en ontdekt wat er met Sinterklaas aan de hand is.

Muziek en gezelligheid 
Deze vrolijke en gezellige Sinterklaas voorstelling is heel herkenbaar voor jonge kinderen. Een piet die volledig in paniek is, een rustige en verstandige oude dame die alleen door te luisteren al begrijpt wat er is gebeurd. En natuurlijk Sinterklaas, die eerst onhandig is en daarna weer zijn rustige zelf wordt. Er worden veel Sinterklaas liedjes gezongen die aansluiten op het verhaal dat Pietje Petiet vertelt.

Een boek cadeau!
De voorstelling is gebaseerd op het boek ‘Wat is er aan de hand met Sinterklaas?’ van Ellis Bell. Bij boeking van de voorstelling ontvangt u twee exemplaren van dit mooie voorleesboek, met tekeningen van Irene Berbee.

Wilt u meer informatie? Bel dan met Ellis Bell 06-11883000

Voor boekingen, gebruik onderstaand boekingsformulier

U ontvangt bevestiging van de bestelling, plus een factuur in uw mailbox. Na betaling van de factuur, krijgt u het boek per ommegaande toegestuurd. Dank u wel voor uw bestelling!

CAPTCHA
Een moment geduld aub.