Sinterklaasboek

‘Wat is er aan de hand met Sinterklaas?’

Een zaak van mevrouw Weetalles Beter #WABzaak1

Mijn eerste boek is gedrukt. Op dit moment ligt het boek ‘Wat is er aan de hand met Sinterklaas?’ klaar voor de verkoop. Nu al, nog voor Sinterklaas in het land arriveert, kan iedereen het boek bestellen en kopen. Uniek aan het boek is dat je door middel van het scannen van de QR-codes in het boek de Sinterklaasliedjes, die in het boek genoemd worden, op je mobiele telefoon kan bekijken.

Het werd tijd, hoor. Ik ben bezig met de ontwikkeling en professionalisering van mijn bedrijf en daar horen professionele producten bij. Vandaar dat ik illustrator Irene Berbee gevraagd heb om bij het verhaal illustraties te maken. En die zijn erg grappig geworden.

Naast deze leuke illustraties heeft het boek goed leesbare letters, staan er natuurlijk die QR-codes in waarmee je de Sinterklaasliedjes (met gebaren natuurlijk) kan bekijken YouTube en worden er door het verhaal heen doe-tips gegeven. Ik hou er zelf namelijk van om met activiteiten en liedjes kinderen bij een verhaal of voorstelling te betrekken. Maar niet iedereen vindt het even makkelijk om dit zelf te bedenken, daarom heb ik een aantal tips in het boek toegevoegd om op gang te komen. En als je eenmaal bezig bent, verzin je samen met je kind vast nog meer!

Om het boek te promoten staan er vier meezing- en signeersessies in de agenda:
woensdagmiddag 22 november, van 14.30-16.30 uur in de Bruna van het Streekhof in Bovenkarspel
zaterdagochtend 25 november, om 11.30 uur in Bibliotheek Hoorn, Wisselstraat 3
zaterdagmiddag 25 november, van 15.00-17.00 uur in Van der Meulen’s Boekhandel in Alkmaar, Langestraat 28
woensdagmiddag 29 november, om 14.30 in Bibliotheek Heiloo

 Ik zing dan samen met de aanwezige kinderen gezellig een aantal Sinterklaasliedjes, lees voor uit mijn nieuwe boek en hierna kunnen aanwezigen het boek aanschaffen en laten signeren.

Het boek kan je bestellen via bol.com of door het formulier hieronder in te vullen.
ACTIE!!->> Bij scholen die een viertal boeken bestellen voor hun bibliotheek, kom ik gratis langs om uit het boek voor te lezen en samen met de kinderen Sinterklaasliedjes te zingen!

Vul hierboven het aantal exemplaren in dat u wenst te ontvangen.

U ontvangt bevestiging van de bestelling, plus een factuur in uw mailbox. Na betaling van de factuur, krijgt u het boek per ommegaande toegestuurd. Dank u wel voor uw bestelling!

CAPTCHA
Een moment geduld aub.